Нов обект АЕЯ

Мили клиенти на АЕЯ…

За никого не е тайна,че последната година беше трудна за извършването на нашата дейност и обслужването на любимите ни клиенти.Поради създалата се епидемиологична обстановка,нашите обекти са затворени.АЕЯ въведе домашни посещения за маникюр,докато търговските центрове останат затворени.Искаме да благодарим на всичките си лоялни клиенти за голямата подкрепа и влизане в тежкото ни положение.

С началото на новата година е ред и на нов късмет.Съвсем неочаквано АЕЯ получи предложение за партньорство от най-новата естетична клиника в гр.София.DERMA GOLD
Ние от АЕЯ приехме приятното предложение и ще отворим първия си обект за маникюр извън търговски център,за да продължим да ви обслужваме и да бъдем удобни.Разбирасе с познатия ви вече професионализъм и качество.

Ще отворим врати на 23.01.2021год.Адреса на ,който ще ни намерите е на удобно и комуникационни място ул.Червена стена 38(зад хотел Маринела)
За повече информация и записване на часове можете да се обърнете към познатите ви телефони,както и на АЕЯ Derma Gold- 0876 63 30 11.За резервация на час  онлайн на нашия сайт www.aeyanails.com.

Да ви представим и самата клиника :
В DermaGold предлагаме най-иновативните и модерни уреди и продукти познати в естетичната медицина. Оборудвана е със последен клас лазерни системи, за да достигнат и най-високите очаквания на клиентите ни за качество, сигурност и резултати.

В DermaGold работят екип от подбрани специалисти в сферата на естетичната медицина, които ще се погрижат за Вашето лице и тяло по най-добрия начин. Центърът работи с медицинска апаратура, хиалуронови филъри и ботулинов токсин, създадени от световните лидери в бранша.

Нашата клиника предлага инжектиране на ботулинов токсин, мезотерапии, инжектиране на хиалиронови филъри висок клас REVANESSE, плазмолифт, лазарна епилация и козметични терапии.

Пазете се и бъдете здрави!
Екипа на АЕЯ Ви очаква!
АЕЯ Derma Gold -ул.Червена стена 38
0876 63 30 11