Сватбен маникюр от АЕЯ

Както всички знаем, настъпи сезона на сватбите и то на дългоотменяните и чакани сватби.

Ето защо екипа на АЕЯ реши да се включи с една подходяща тема, за нашите скъпи клиентки – бъдещи булки.

След избора на рокля, грим и прическа, сватбения маникюр е другият детайл от визита на булката, който изисква специално внимание.

АЕЯ маникюр гр. София и гр. Бургас препоръчва на всички бъдещи булки на 100% да направят своя маникюр с гел лак, за да избегнат всякакви неприятни изненади от недълготрайния нормален лак. Също така, не го правете по – рано от 5 дена преди събитието, за да бъде максимално неизростнала нокътната плочка и да бъде перфектен за вашите фотосесии.

Изборът на цвят и декоративен мотив трябва да допълва цялостния външен вид, съобразете се с цвета на кожата и колко контрастни искате да бъде спрямо вашия тен.

От нашето наблюдение през годините – 80% от булките залагат на красивия, класически и стилен френски маникюр. Той е достатъчно елегантен е не отвлича вниманието от букета или пръстена. Също много предпочитано е нещо съвсем неутрално с лек седефен блясък.

При нас в АЕЯ маникюр, ще допълним вашата визия и настроение, всяка една от нашите момичета ще Ви обърне изключително внимание и ще Ви напъти, кой е точно вашия маникюр за този специален ден.

Разбирасе неизключваме и декоративните мотиви. Може да се доверие на блясъка от красивите камъни сваровск нежни перли, дантела, флорални елементи и т.н.

Не се колебайте да ни се доверите за вашия красив маникюр,за толко специалния и важен за вас повод.
Оставяме няколко наши предложение за сватбен маникюр в АЕЯ гр. София и гр. Бургас.

Очакваме Ви на познатите телефони и адреси:

АЕЯ Mall of Sofia ниво 0 бул.Ал.Стамболийски 101- 0882 35 35 99
АЕЯ Serdiks centar ниво 0 бул.Ситняково 48-0885 17 94 67
АЕЯ The Mall ниво -2 бул.Цариградско шосе 115з- 0878 80 22 48
АЕЯ Mall Galleria гр.Бургас ул.Янко Комитов 6-0876 80 70 78