Love is in the nail

Месеца на влюбените настъпи!

 

Свети Валентин е най-романтичния празник който се празнува по света на 14ти февруари. Това отново е сериозна причина всяка дама да бъде най-красивата и уникална за втората си половинка. Обиколка по магазинити за подходящата изящна рокля, красива прическа и разбирасе едно от важните неща е и красивият маникюр и педикюр, подготвен за едно типично за студеното време релаксиращо-романтично SPA с любимия човек. Специален е тематичния маникюр за дамите, той изразява емоции и характер: деликатен и чувствен дизайн в розови нюанси или ярък и смел в червени цветове.

София Маникюр
София Маникюр
Разбирасе главният символ на Свети Валентин е – Сърце. Най – популярният дизайн в различни вариации.
Ако не сте почитател на различни мотиви, тогава класическото червено може да бъде украсено с кристали,  дори във формата на сърца или можете да направите френски маникюр с инкрустирани камъни Сваровски с контурни сърца. Те пасват почти на всяко облекло, защото Маникюр с кристали изглежда празнично. Популярна фраза „I Love You“ Можете да рисувате с един пръст или да го разтеглите върху няколко. Очарователни мечета, печати и слонове в рамка от сърца ще изглеждат нежно.
С наближаването на този празник 2019 наблюдаваме голямо желание за дизайн с влюбените „бигли мигли“.

Ако все още не сте се подготвили за празника заповядайте в АЕЯ nails Mall of Sofia и Serdika center.

 

Нашите момичета ще ви помогнат да изберете влюбения маникюр, който Ви изразява най-точно. Същевременно намаленията по магазините в търговските центрове продължават и ще можете да намерите и точния тоалет. Вече сте на 90% готови за очаквания 14 февруари. Да не забравим да добавим, че и ние обичаме да раздаваме подаръци и имате шанс да си спечелите от нашите чудесни награди записвайки си час на онлайн платформата ни, бързо лесно и удобно. За повече информация на страницата във Facebook.
А ще ви покажем и няколко влюбени идейки от нас АЕЯ nails маникюр София!
София Маникюр